Over mij

Ik ben Niels van Breederoode geboren in 1971 in Enschede.
In mijn jeugd is de basis gelegd voor wie ik nu ben en wat ik nu doe. Al op jonge leeftijd heb ik dankzij mijn vader kennis gemaakt met de computer, wat tot op de dag van vandaag mijn leven beheerst. Ik werk als sub system architect bij Thales Nederland. Daarnaast heb ik samen met mijn vrouw ook nog een eigen ICT bedrijf Kafkar. Hier werk ik onder andere aan websites, web applicaties maar ook desktop en embedded applicaties. Voor meer informatie hierover, kijk op de website van Kafkar.

Naast mijn werkende leven heb ik ook nog een privé leven. Het belangrijkste hierin zijn mijn vrouw (Marjet) en mijn twee kinderen Annika en Joppe.
Zo als iedereen heb ik(wij) ook een aantal hobby’s. Zo zijn wij in de zomermaanden veel op het water te vinden met onze zeilboten. De rest van het jaar ben ik vaak in mijn garage te vinden waar ik met mijn Saabs hobby. Om deze mooier beter te maken en rijbaar te houden. Tegenwoordig is mijn zoon ook steeds meer bij mij in de garage te vinden en zijn we samen hiermee bezig. Naast het opknappen en rijdend houden van onze Saab rij ik ook zo af en toe een rally/regelmatigheidsrit met mijn vrouw als navigator of met mijn gehele gezin.
Omdat dit mijn twee grootste hobby’s zijn en hier ook het nodige over te vertellen valt, heb ik onder andere deze website opgezet. Onder het kopje hobby’s/projecten zullen dus ook regelmatig updates staan van verschillende zaken die gebeurd zijn.

Buiten deze twee grote hobby’s heb ik nog diverse kleine hobbys. Zie hier voor de pagina met mijn interesses.

Meer informatie over mijn professionele leven is te vinden in mijn CV en op LinkedIn

Comments are closed.