“Nieuwe” onderdelen

Vandaag moest ik naar Elferink in Enter om een revisie setje voor de koppeling van de 900S te halen. Deze begint het steeds slechter te doen. Meteen maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook voor de 900 8T het een en andere mee te nemen.
Ik ben dus maar meteen begonnen om naar het achter terrein te gaan. In de garage waren ze met een 900 classic bezig uit elkaar trekken. Deze had een dichte bodemplaat onder de motor ruimte welke ik ook wil hebben voor de 900 8T. Dus maar meteen gevraagd of ze deze er voor mij er uit wilde halen. De Saab stond toch mooi op de brug en de motor was ook al weg. makkelijker kon het niet!
Daarna eerst maar eens gekeken wat ze zoal aan Saabs hadden liggen. Erg lagen veel 95 en 93 maar gelukkig 🙁 😉 ook nog een paar 900 classics waar ook nog de onderdelen aan zaten die ik zocht. Dus dat was een middagje lekker slopen. Na zo’n twee/drie uur slopen had ik een heleboel dingen bij elkaar gevonden die ik nodig heb voor mijn 900.
Vervolgens heb ik binnen nog de nodige nieuwe onderdelen bij elkaar gezocht zoals de revisie setjes voor de koppeling, nieuwe filters en andere rubbers.
Uiteindelijk ook nog even gekeken naar een set stabilisator stangen voor de 900 T8 en deze hadden ze ook nog liggen. Dus ook maar meteen mee genomen. Nu kan mijn 900 T8 ook geüpgraded worden met een stabilisator set.
Any way het was een nuttige middag Bij Elferink en heb ik de nodige onderdelen om weer verder te kunnen met de 900 T8 maar eerst het las en spuit werk!

This entry was posted in renovatie 2010/2011. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *